*Nettavisen* Nyheter.

Brudd for Ungkarskvinnen

Meredith Phillips fra amerikanske «Ungkarskvinnen 2» har avlyst bryllupet med sin frier.

Ett år etter den gripende rosesermonien der Meredith Phillips (31) ga Ian McKee (30) den siste rosen og han svarte med å gå ned på kne og fri, brast idyllen. Bryllupet skulle etter planenen stått i år.

Tirsdag kunngjorde de to bruddet gjennom det amerikanske TV-Showet Extra, skriver nettstedet E!.

- Forholdet vårt begynte med store forhåpninger om en lykkelig slutt, men beklageligvis utviklet forholdet seg slik vi hadde håpet.

- Vi har delt utrolige opplevelser og er begge triste for at det er over. Vi vil takke alle for støtten, skriver reality-paret i en felles pressemelding.

Paret sier de er enige om den tunge avgjørelsen å bryte forlovelsen. Nå håper de at media og fansen vil gi dem muligheten til å legge dette bak seg.

Dermed kan Meredith føye seg inn i rekken med realitypar som har endt i brudd til tross for at alle spådde at det ville holde for «Ungkarskvinnen 2».

Alle de amerikanske «Ungkaren»-romansene har endt i brudd og nå er det kun første «Ungkarskvinnen» Trista Rehn som holder sammen med frieren hun fant i tvprogrammet. Hun giftet seg med brannmannen Ryan Sutter i et tv overført millionbryllup i 2003.

I USA er den tredje «Ungkarskvinnen» Jennifer Schefft godt i gang med å velge mellom en ny rekke lekre menn. Mange husker kanskje Jen som ble vraket av «Ungkaren» Andrew Firestones i fjor. Men nå har hun fått sjansen til å finne lykken på tv, for andre gang.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.