*Nettavisen* Nyheter.

Brudevals neste for Terje?

Terje Sporsem tok tredjeplassen i «Skal vi danse» som en stor seier. Nå kan det også gå mot seier med bryllup på hjemmebane. Les intervju og se bilder.

13.03.06 09:20

(SIDE2): - Vet du hva? Vi har kommet på tredjeplass, og en sunnmøring har fått gratis vin, jublet Terje Sporsem etter at han søndag gikk ut av «Skal vi danse».

  • Se bilder fra søndagens «Skal vi danse» lenger ned

Ingen dag for å gråte
Terje Sporsem og dansepartner Cecilie Brick Rygel leverte en strålende Paso Double søndag, men det var likevel ikke nok til å få en finaleplass neste søndag.

- Dette er ingen dag for å gråte, og slettes ikke trist. Vi er kjempefornøyd med en tredjeplass. Nå er det de to største favorittparene som kom til finalen, og det er velfortjent, skryter Terje om sine kjendisvenninner Katrine Moholt og Guri Schanke.

Bryllupsplaner
Flere av danseparene i «Skal vi danse» har tidligere fortalt at venneskapet mellom parene har vært den største gleden.

- I morgen har jeg ingen planer. Men det blir vel til at jeg ringer til Cecilie og spør om vi skal danse, ler Terje.

«Den dagen jeg gifter meg skal Cecilie korrigere brudevalsen»

Han har gjennom hele konkurransen skrytt av sin dansepartner, og har ingen planer om å slutte vennskapet etter konkurransen.

- Den dagen jeg gifter meg skal Cecilie korrigere brudevalsen. Men jeg har ikke fridd ennå altså, sier han.

Kan det likevel skje snart?

Et lurt smil kommer frem i ansiktet til Terje.

- Vi får se da, vet du.

Naken Terje
«Skal vi danse» har vært en TV-suksess, og i forrige uke hadde programmet over 800.000 seere. Det var mer en forrige fredags idol-sending.

Danseparet Finn Schjøll og Lena Granaas kom på fjerdeplass i konkurransen, til tross for stadig lave poeng fra dommerne.

Klikk på bildet for å forstørre.

Terje Sporsem forsto at Finns gode underholdning ga flere stemmer. Derfor valgte han som finske Arja, å stille opp til nakenfotografering for God kveld, Norge. Men han fikk sjokk da han møtte til fotoseansen, og fotograf Per Heimly hadde valgt en mann til å posere med ham.

- Herregud, hva er det jeg gjør? klaget dansesjarmøren.

- Jeg kan ikke tro hva jeg nå har vært med på. Hvis ikke vi vinner på dette her, så vet ikke jeg, sa Terje.

Etter at Terje gikk ut søndag kveld kunne han fortelle at alt bare var et humoristisk TV-opplegg.

- Det var bare fire av vennene mine som ikke forstod at alt dette var planlagt og at det bare skulle være komisk, og nå er du den femte som ikke forstår det, ler Terje.

«Det viktigste nå er bare å øve masse»

Katrine Moholt.

Ingen strategi for å vinne
Neste søndag er det TV 2-programlederen Katrine Moholt og dansepartner Bjørn Holte som skal konkurrere mot skuespiller og artist Guri Schanke og dansepartner Tom Arild Hansen.

- Det viktigste nå er bare å øve masse. Vi har vært med i alle programmene, og tar det som en sier å ha kommet helt til finalen, forteller Katrine Moholt.

Ingen av de to gjenværende parene har noen klar strategi for hvordan de skal få gullmedaljen. De kan heller ikke si hva som er det andre parets styrke.

- Nei, vi konsenterer oss vel bare om oss selv, og gjør så godt vi kan, smiler Bjørn Holte.

Les flere saker fra «Skal vi danse»:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.