Gå til sidens hovedinnhold

Bruk bussen til Ekeberg

Trafikketaten oppfordrer publikum til å kjøre kollektivt når de i dagene framover ønsker å delta på verdens største fotballturnering for barn og ungdom.

Ekeberg: I forbindelse med Norway Cup, som åpnet igår med et storslagent show på Ballsletta, er det blitt innført omfattende kjøre- og parkeringsreguleringer i området rundt Ekeberg. Trafikketaten oppfordrer publikum til å benytte offentlig transport.

Trafikkavviklingen pleier å gå bra under Norway Cup. Det sies at det bare ble tauet inn én bil i fjor, forteller Merete Kjærnet ved Trafikketaten. Det opplyses om at parkeringsmulighetene ved Ekebergsletta er forholdsvis bra og at det som regel er et jevnt sig av biler til og fra arrangementet. Kjærnet kan fortelle at et problem som derimot kan oppstå er at noen unngår parkeringsavgift ved å parkere i tilstøtende gater:

Dette er selvsagt ikke ønskelig så skal man kjøre bil bes folk om å benytte seg av parkeringsplassen. Men det ønskelige er at folk tar trikk og buss i størst mulig grad. Det har blitt satt opp endel stopp- og forbudtskilt i forbindelse med arrangementet, og vi er veldig opptatt av at biltrafikken ikke skal være til hinder for kollektivtrafikken som går over sletta, opplyser Kjærnet og legger til:

Representanter fra Trafikketaten kommer til å være tilstede under arrangementet som vanlig.

Årets Norway Cup varer fram til lørdag 5. august.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin