RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Bruk maxi-skjørtet riktig

Det ultimate sommerplagget.

(SIDE2): Dette plagget kan du bruke til både hverdags og fest.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Mange muligheter
I fjor kom maxi-kjolen for fullt inn i motebildet. Den er like aktuell og moteriktig i år, men nå er også maxi-skjørtet blitt en av sommerens heteste trender og plagget kan styles på mange måter.

Det lange skjørtet passer sammen med både en tettsittende tank top eller en løsere skjorte som du har stappet litt nedi plagget. Det er lov med både høye hæler eller flate sandaler - og husk at et belte er med på å gi deg feminine former hvis du er redd «for å forsvinne bort» i maxiskjørtet. En vest eller et kortere jakkevariant kan også være med på å gi deg den siluetten du ønsker.

Knute
Bli inspirert av kjendisene og gjør som for eksempel den moteriktige designeren Whitney Port. Ved å unngå å forsvinne helt i alt stoffet kan det være et tips å knyte opp maxiskjørtet i den ene siden slik som MTV-stjernen foretrekker å gjøre.

Perfekt sommerplagg
Maxi-skjørtene kommer i alle slags mulige farger og varianter. Du kan gå for en lekker 70-talls inspirert look, et ensfarget skjørt, den «sorte og klassiske», eller hva med et maxi-skjørt med sommerlig blomsterprint?

Et maxi-skjørt er uansett et perfekt sommerplagg. Bruk skjørtet når du synes det blir for varmt med trange leggings eller jeans, eller ta det på deg når du synes det blir for kjølig med shorts eller et kortere skjørt.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere