RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruk tid på spill

Har du tid til å «surfe» og er på jakt etter noe morsomt? Da bør du lese videre.

(SIDE2): Vi vet nemlig hvor du finner de beste spillene, som er morsomme, utfordrene og helt gratis.

Dersom du ikke er kjent med nettspill kan vi fortelle et par ting; nettspill, eller casual games, er enkle spill du ikke trenger å laste ned til din PC for å spille. Felles for dem er at de er kjappe, veldig underholdene og enkle å lære.

Prøv nettspill nå

Men selv om du får "teken" på spillene kjapt må du ikke la deg lure; spillene er vanskelig å mestre fullt ut, altså det krever innsats for å havne på toppen av «high score» listene. For de fleste er det forøvrig tidsfordriv-aspektet som er det mest attraktive med spillene.

Spillene er perfekte dersom du trenger en liten pause eller bare kjeder deg og vi kan anbefale følgende:

Diamanter
Dette spillet krever at du holder hodet kaldt og reagerer kjapt. De skinnende edelstenene skal plasseres i rekker på tre eller flere for å forsvinne og ditt mål er et tomt spillebrett. Her gjelder det å være fokusert hele veien, ellers renner tiden fort ut.

Biljard
Mange foretrekker å jakte på egne rekorder fremfor å spille mot andre. I Playrays biljardspill kan du gjøre begge deler, sjekk hvor mange slag du trenger for å slå ned alle kulene eller ta imot en utfordring fra en annen Playrayer.

Othello.
For dette spillet trenger du en verdig motstander. Det skal ikke være noe problem, du finner alltid hundrevis av spillglade mennesker pålogget. Dere får hver deres farge og målet er å snu så mange av din motstanders spillbrikker som mulig. Lykke til.

Mark
Denne husker du kanskje? Mark er en gammel klassiker som det er vanskelig å gå lei av. Spis flest mulige pizzaer for å vokse deg lang, men du må ikke krasje i deg selv eller spillbrettets vegger.

Texas Hold'em
Pokerspillet som kjapt har blitt ekstremt populært over hele verden kan du prøve her. For å spille poker må du registrere deg på siden, du trenger nemlig pokerchips. De er lett tilgjengelige og veldig billig.

Bobler
En annen klassiker og det mest spilte spillet på Playray. Fjern alle boblene som henger fra taket ved å treffe dem med bobler av samme farge. Det er enkelt og veldig morsomt. For enkelt sier du? Bare vent til du kommer over de første fire brettene.

Dersom du er usikker på hvordan du skal komme i gang med spillene eller finner noen andre spill du heller vil prøve finner du utfyllende spillinstruksjoner her.

God fornøyelse!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere