SISTE: Klokken 18.30 tirsdag kveld opplyser politiet at de fortsatt ikke har gjort noen funn av de savnede.

- Fokuset vårt er fortsatt å finne de antatt omkomne, sier innsatsleder Svein Valland Laupsa.

Innsatslederen forteller at de har stoppet søket for i dag, men at det gjenopptas i onsdag morgen.

Tidligere tirsdag ble det gjort observasjoner av blant annet gjenstander i Tokagjelet som sannsynligvis kan knyttes til hendelsen, opplyste politiet på pressekonferansen i 15-tiden.

På pressekonferansen tirsdag kveld informerer innsatslederen om at søket med undervannskamera har blitt gjennomført uten resultat.

- Mye vannføring gjør redningsarbeidet svært krevende, legger han til.

Politiet har også gjort dronesøk i området over Movatnet, som er vanskelig tilgjengelig til fots. Politiet bistås av Bergen brannvesen. Mandag ble det søkt med helikopter i samme område.

Samtidig har et lokalt oppdrettsselskap bidratt med en not som settes ut i elva for å fange opp gjenstander som kommer drivende ned i Movatnet.

– Det skal også hindre at de savnede i verste fall havner ut i Hardangerfjorden, opplyste innsatslederen.

Frigjorde navnet på de savnede

I 12-tiden tirsdag frigjorde politiet navnet på de tre savnede etter ulykken ved Tokagjelet i Kvam kommune på Vestlandet.

Kjell Arne Pedersen (64), Nils Johan Bårdsen (72) og Ruth Wathne (68) - alle fra Askøy - er nå antatt omkommet etter ulykken. De tre ble meldt savnet søndag kveld etter at de hadde forsøkt å krysse Tokagjelselva i en liten båt like overfor en stor foss med et fall på 15 meter.

Politiet har funnet det de mener er båten de tre forsøkte å krysse elven med. Det er også funnet en åre og noen klær som settes i sammenheng med de savnede.

Også hunden Leo er savnet etter ulykken.

Les også: Røde Kors setter inn båter og vannscooter i søket etter savnede i Kvam

Har gått for lang tid

- Det har gått så langt tid at det er lang tid at det er liten eller ingen sannsynlighet for å finne dem i live, sa innsatsleder Svein Valland Laupsa i Vest politidistrikt under en pressekonferanse i 12-tiden tirsdag.

Laupsa sa også at det er gjort observasjoner i Tokagjelet i nærheten av fossen, og at de utover dagen fortsetter med økte frivillige ressurser i Movatnet.

– Disse observasjonene gjør at vi kommer til å gå ned dit i løpet av dagen og undersøke nærmere, sa Laupsa.

Det er mannskaper fra alpin redningsgruppe og elveredningsgruppe fra Røde Kors som kommer til å bli firt ned i området i en kurv fra en kranbil som er rekvirert.

Les også: To menn og en kvinne savnet: - Har funnet klær nedenfor fossen

- Spesielt når det er en av våre egne

Bergensavisen skriver at en av de antatt omkomne personene er tidligere brannmann Nils Johan Bårdsen.

– Nils Johan Bårdsen var en behagelig og dyktig kollega, en hedersmann, sier Leif Linde, brannsjef i Bergen, til BA.

72-åringen er en av de tre savnede etter elvetragedien i Hardanger.

Pensjonsalderen for brannmannskap er 57 år, og det er derfor flere år siden Bårdsen gikk av med pensjon, opplyser avisen. Brannsjef Linde husker ham godt.

– Han var en god kollega. Det er spesielt å søke etter en av våre egne. Det dukker opp spesielle følelser, og setter ekstra tanker i sving hos mannskapene, sier Linde til avisen.