RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ETTERLYST: Farouk Abdulhak er fremdeles etterlyst for drapet på Martine Vik Magnussen.
ETTERLYST: Farouk Abdulhak er fremdeles etterlyst for drapet på Martine Vik Magnussen.

Bruker Facebook-reklame for å finne Farouk Abdulhak

Sist oppdatert:
For første gang tar London-politiet i bruk Facebooks målrettede reklame i en etterlysning. Håpet er å nå fram til folk som kjenner den siktede i Martine-saken.

London (NTB): Seks år etter at norske Martine Vik Magnussen ble voldtatt og drept i London, har politiet i hovedstaden gått ut med en etterlysning etter Farouk Abdulhak i Facebooks reklamesystem. Abdulhak er siktet for drapet.

Mediene i Jemen rapporterer ikke om drapet på Martine Vik Magnussen, og om Farouk Abdulhak som er den eneste mistenkte i saken. Nå får innbyggerne en mulighet til å lese seg opp på denne historien rundt sønnen til en av Jemens mektigste menn.

Du kan se Facebook-siden her.

- Ønsker samtale
Reklamer på Facebook kan rettes mot brukere basert på blant annet kjønn, alder og bosted. London-politiet håper å nå inntil 800.000 jemenitter med etterlysningen.

– Vi ønsker å få i gang en samtale og appellere til samvittigheten til dem som står Abdulhak nærmest. Vi håper presset fra dem vil få ham til å gjøre det eneste riktige, nemlig å reise tilbake til Storbritannia. Han dro til Jemen for seks år siden og gjemmer seg fortsatt der for å slippe unna straff, sier etterforskningsleder Andy Partridge i en pressemelding.


VARSLET NYE OPPLYSNINGER: Odd Petter Magnussen, faren til Martine Vik Magnussen, den norske kvinnen som ble drept i London for seks år siden, holdt pressekonferanse på Aker Brygge i Oslo torsdag.- Ikke én dag
– Abdulhak har fortsatt å leve livet sitt i Jemen i seks år, uten å vise tegn til anger eller anstendighet. Vår datter ville blitt 29 år i februar hvis hun fortsatt hadde vært i live. Det går ikke en dag uten at vi tenker på henne, sier Martines far, Odd Petter Magnussen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere