*Nettavisen* Nyheter.

Brukte egen bil som rambukk

En bileier fra Skien var tydeligvis lite fornøyd med at bilen hans ble tauet inn julaften. I dag tok han affære og hentet bilen på sin egen måte.

26.12.12 15:25

Julaften måtte politiet taue inn en bil som sperret for andre biler på Bratsberg i Skien. En huseier ringte til politiet ved nitiden på morgenen og sa at han ikke kom ut med bilen fordi noen hadde parkert rett foran utkjørselen hans, skriver TA.no.

- Politiet fikk ikke kontakt med eier av den feilparkerte bilen og så ingen annen løsning enn å be Viking om å taue bilen bort. Det ble gjort, og melderen kom seg ut og fikk gjort de siste juleinnkjøpene, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt.

Men historien slutter ikke der.

«Stjal» sin egen bil
- Tidlig på morgenen 1. juledag oppdager de som var på vakt hos Viking at noen hadde klippet hull i gjerdet til tomta der de inntauede bilene står parkert. Deretter har de startet bilen, gitt bånn gass og kjørt tvers gjennom porten så hengsler og lås ble blåst bort, sier Aaltvedt.

Bilen ble senere på formiddagen funnet parkert med ferske skader i fronten hjemme hos bileier. Politiet har sikret flere spor i saken og undersøker dette videre.

Politiet legger også til at de kan fjerne biler som er plassert slik at de er til hinder for trafikken, snøbrøyting eller annet arbeid på veg. Dette gjelder også på privat eiendom når bilen er plassert slik at den er til ulempe for eier eller bruker av eiendommen, opplyser Aaltvedt.

Les flere saker i Telemarksavisa her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.