Gå til sidens hovedinnhold

Brukte elektrosjokk på høygravid

Her går politiet til angrep på den høygravide kvinnen som ringe politiet etter hjelp

Gravid i åttende måned ringte Lucinda White (29) nødnummeret 911 da kjæresten hennes Frederic Thomas (31) havnet i bråk med en annen mann på parkeringsplassen i Springfield i Illinois i USA. White og kjæresten mente at mannen hadde krasjet i bilen deres parkeringsplassen til Best Buy i Springfield.

Han nektet og hun ringte deretter politiet.

Men da politiet ankom åstedet, ble den høygravide kvinnen revet i bakken og stukket med elektrosjokkvåpen. På videoen kan du se hvordan politimannen kastet seg over kvinnen mens hun skriker «jeg er gravid. jeg er gravid».

- Jeg rørte ikke politimannen
Politimannen hevdet derimot at White og kjæresten var i slåsskamp da de ankom, og at kvinnen var så fysisk mot tjenestemannen at han var nødt til å bruke elektrosjokkvåpenet for å få henne under kontroll.

- Jeg dro i min datters far. Jeg rørte ikke politimannen. Jeg vet at man ikke skal ta på en politimann, sier White til ksdk.com.

Både hun og kjæresten ble tatt med til arresten og måtte sitte i varetekt over natten.

Paul Newton, som jobber i ABC NewsChannel 20, var vitne til hendelsen.

- De kjempet mot politiet
- De ba henne legge seg på bakken og hun forsøkte å forklare dem at hun ikke kunne legge seg ned på magen fordi hun var gravid, forklarer han.

Newton sier at mens kvinnen forsøkte å få politiet til å skjønne at hun var høygravid og hadde problemer med å legge seg på magen, så brukte de elektrosjokkvåpen på henne.

- Hun og kjæresten kjempet begge mot politiet, og tjenestemannen brukte den makt som var nødvendig for å pågripe dem, sier Cliff Buscher ved Springfield Police Department.

Han poengterer at elektrosjokkvåpen bare brukes til når det er strengt nødvendig. Kvinnen skal ha fått støtene i låret og politiet mener at det ikke var noen skade for babyen i magen.

Du kan se videoen her.

HTML EMBED
Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken