RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brukte saksa?

Da Britney Murphy entret den røde løperen på The Teen Choice Awards var det med en kjole som var rufsete og uferdig i kantene.

(SIDE2): Murphys lårkorte lille kjole bar preg av hastverksarbeid da filmstjernen og sangerinnen gjorde sin entre på The Gibson Amphitheatre i California på søndag.

Den nederste kanten på kjolen så rett og slett ut som om den var klippet av i all hast uten at det hadde vært tid til å sy inn en pen kant for å skjule frynsene.

Hennes eget verk?
Kanskje Brittanys kjole egentlig var lang, og at hun bestemte hun seg for at hun ville ha den lårkort i siste liten? Har hun rett og slett bare tatt en saks og klippet i vei?

En stjerne som Brittany Murphy burde ikke ha noen grunn til å måtte gå med fillete og uferdige kjoler på en prisutdeling som dette.

For én ting er i alle fall sikkert - pent var det ikke.

Rihanna med samme kjole
Sangerinnen Rihanna ankom prisutdelingen med en kjole som minnet veldig om Murphy sin. Forskjellen var bare den at hennes kjole hadde en pen bred kant nederst.

Det eneste Brittany var heldig med når det gjaldt antrekket denne kvelden var fargen på kjolen. Den dype lilla fargen sto godt til Brittany Murphys brune øyne.

Lilla er også en av høstens hotteste farger.

Ingen pris
Brittany var nominert i kategorien «Choice Movie Actress: Drama» for sin rolle i filmen «Little Black Book», men Rachel McAdams («The Notebook») stakk av med seieren.

Følg Side2 på mobilen

Les mer om Teen Choice Awardsher

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere