RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/SCANPIX

Brukte Stones-billetter som penger

Sist oppdatert:
Kent Glopholm trengte å få fikset bilen. Erik Angerman trengte billetter til Stones-konserten i Bergen. Lykkeligvis løste en rubrikkannonse problemene.

«Selger min Rolling Stones-billett på Koengen i Bergen for kr 1 dersom du er en habil, autorisert bilmekaniker» skrev Glopholm i annonsen på finn.no. Hele 40 svar fikk han fra bilmekanikere over hele landet. Men valget falt på tidligere yrkesmekaniker, Erik Angerman, som nå har fikset den elleve år gamle Mitsubishi Lanceren til Glopholm, skriver Bergensavisen.

Betalingen ble tre billetter til konserten på Koengen i Bergen 6. juni.

- Bilen er viktigere enn Stones. Vi trenger den til å kjøre våre to barn i barnehagen. Jeg kan jo ikke en gang åpne et panser og måtte ha hjelp. Dette er en god deal for begge, sier Glopholm til BA.

Angerman er strålende fornøyd med de tre billettene. Han har vært Stones-fan siden barndommen, men var i utlandet da billetten ble lagt ut for salg før jul. Jobben han gjorde på bilen ville kostet Glopholm 7500 kroner på merkeverksted, mens de tre billettene har en samlet verdi på 3300 kroner.

Fortsatt har Glopholm tre billetter igjen til seg selv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere