RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Brun og Blid (Brun og Blid)

Brun og blid søker DEG!

Sist oppdatert:
Brun og blid inviterer alle norske kvinner til skjønnhetskonkurranse.

(SIDE2):Solsenterkjeden Brun og blid går nye veier i jakten på vindusmodeller. Alle norske kvinner over 18 er invitert når kjeden sparker i gang sin alternative skjønnhetskonkurranse, Miss Brun og blid – jakten på Norges vakreste. Målet er en konkurranse som utfordrer vante skjønnhetsidealer, så vel som etablerte og utdaterte missekonkurranser.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

- Å gå til modellbyråene for å finne noe nytt og spennende er som å lete etter noe uventet i en pepperkakeboks. De er jo like alle sammen, sier Thorbjørn Frantzen, daglig leder i Brun og blid.

– De fleste skjønnhetskonkurranser ekskluderer 9 av 10 norske jenter på grunn av høyde, vekt, alder, giftermål eller barn. Det forundrer meg at de tror de skal finne Norges vakreste jente på denne måten. Brun og blid er Norges største solsenterkjede med over 130 solstudioer fordelt over hele landet. Kjedens vindusreklamer ble landskjent med modeller som Kristian Kjelling, Kathrine Sørland, Charlotte Thorstvedt og Cathrine Larsåsen. Nå leter de etter arvtakeren.

200.000 kroner
Norges vakreste kvinne blir Brun og blids frontfigur i ett år og mottar 200.000 kroner. Utvelgelse av kandidater og avstemning skjer fortløpende fra 4. januar på www.missbrunogblid.no. De beste møtes i finalen i Oslo 26. juni. Alle kan delta. Det eneste kravet er at du er over 18 år.

- Vi har verdens vakreste kvinner i Norge og det er slett ikke sikkert at den vakreste er verken 1,73 cm eller størrelse 36. Vi ekskluderer ingen og inviterer alle. I teorien gjør det oss til Norges største missekonkurranse, avslutter en forventningsfull Thorbjørn Frantzen.

Om Konkurransen:
Nettbasert konkurranse som er åpen for alle. Innledende runder gjennomføres på konkurransesiden www.missbrunogblid.no i perioden 4. januar – 5. april. Finalen avholdes i Oslo 26. juni 2010.

Hver uke kan publikum stemme fram sin favoritt blant 20 utvalgte kandidater på internett. Hver ukesvinner går automatisk til semifinalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere