RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brunier ny fysisk trener i VIF

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Franskmannen Jerome Brunier (37) er ansatt som fysisk trener i Vålerenga de neste tre årene. Han kommer fra samme stilling i Lillestrøm.

- Brunier skal jobbe tett med trenerteamet og Haakon Schwabe, og gjør trenerteamet i klubben komplett, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

- Etter Kjetil Rekdal forlot klubben har det vært en person mindre på treningsfeltet. I stedet for å få inn en ny typisk fotballfaglig assistenttrener, har vi valgt å satse på en fysisk trener.

Alt på plass
Dermed er støtteapparatet rundt Vålerenga komplett før 2007-sesongen, med hovedtrener, toppspillerutvikler, keepertrener og nå fysisk trener.

- Det stilles større og større krav til den fysiske biten sammen med det fotballfaglige, og det var viktig for oss å få inn en med kompetanse på det feltet.

- Vi er veldig glade for å få på plass Jerome. Han ville virkelig til klubben vår, og vi gleder oss til å dra nytte av hans kunnskaper.

Talentspeider på trappene
Det har også vært kjent at Vålerenga er på utkikk etter en talentspeider, en stilling som enda ikke er besatt.

- Vi jobber med dette kontinuerlig, og det er ting på trappene. Det er et sted vi må utvikle for å henge med. Men, jeg tør ikke spå når vi har det på plass, avslutter Aalbu.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere