Gå til sidens hovedinnhold

Brunt vann i springen på Korsvoll

Beboere i Korsvoll terrasse har i de siste seks månedene hatt tilfeller med brunt vann i springen. Vi tør ikke å drikke det, forteller Odd Fløymo.

Korsvoll: Det er i løpet av de siste seks månedene at Odd Fløymo hatt brunt vann i springen. Da Nordre Aker Budstikke var på besøk var vannet rent og klart, men Fløymo kunne fortelle at vannet har vært mørkebrunt som kaffe.
Vi har begynt å kjøpe inn drikkevann fordi vi ikke tør å drikke det brune vannet som kommer ut av springen. Det kan ikke være sunt og det er veldig irriterende at det brune vannet kommer og går. Hvis vi har vann i en skål danner det seg etter hvert et brunt lag på bunnen, sier han.
At vannet har blitt brunt har skjedd flere ganger i løpet av de siste seks månedene. Det brune vannet kommer om morgenen, og det kan ta opp til en og en halv time før det blir klart igjen. Tidligere har Fløymo fått meldning om vannet kan være brunt på grunn av graving i området, men har ikke fått noe beskjed om dette nå.
Vi trodde det var bra. I hvert fall burde vi fått en melding hvis det var på grunn av noe graving, sier Fløymo.
Datteren hans har også hatt brunt vann i springen, men da hun ringte Vann- og avløpsetaten fikk hun ikke vite hva det var. Fløymo selv har også forsøkt å ringe etaten, men får bare vite at de har hatt problemer i området. Vi har prøvd å få kontakt med Vann- og avløpsetaten, men har ikke klart å få tak i noen som kan forklare det brune vannet før avisen gikk i trykken.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem