RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brøvig kjøper i PhotoCure

Sist oppdatert:
Investoren Tharald Brøvig har begynt å bevege på seg igjen, og kjøper nå aksjer i PhotoCure etter gårsdagens kursmassakre
Brøvig har gjennom sitt investeringsselskap Gezina kjøpt 50.000 aksjer til 42,35 kroner. PhotoCure-kursen ble kuttet med 35 prosent i går etter at det rådgivende panelet til de amerikanske legemiddelmyndighetene ikke anbefalt markedsføringstillatelse for legemiddelet Metvix til behandling av hudkreft.

Gezina AS vil etter kjøpet sitte med 960.373 aksjer i PhotoCure, og er en av de større aksjonærene. Brøvig har vært med på eiersiden i PhotoCure siden selskapet ble grunnlagt av professor og adm. direktør Vidar Hansson.

Brøvig trakk seg ut av de fleste styreverv i norske børsnoterte selskaper i april i år etter å ha gått på en rekke smeller i aksjemarkedet de siste årene, og har siden vært meget anonym i markedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere