RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brøvig selger i Tandberg(Ny)

Sist oppdatert:
Investoren Tharald Brøvig har solgt en million aksjer i videokonferansekonsernet Tandberg. Han har også tidligere i år lempet ut Tandberg-aksjer
Nytt: Mer om tidligere salg.

Ifølge en børsmelding onsdag har Brøvig solgt en million aksjer på kurs 49 kroner gjennom sitt investeringsselskap Gezina AS.

Brøvig, som tidligere var styremedlem i selskapet, sitter nå igjen med 5.681.600 aksjer i Tandberg, noe som utgjør 4,4 prosent av aksjene i selskapet. Bakgrunnen for dagen melding er at Gezina går under flaggegrensen på 5 prosent.

Har solgt mer

Basert på tidligere meldepliktige handler fra Brøvig, har han i det stille også lempet ut omkring 1,9 millioner aksjer siden han gikk ut av styret i april.

Sist Brøvig meldt om salg av aksjer over børsen var i oktober i fjor, da han solgt 1,4 millioner aksjer, og satt igjen med 8,6 millioner aksjer.

Lav profil

Brøvig trakk seg i april i år ut av en rekke styrer i børsnoterte selskaper, og seneste denne uken meldte han seg også ut av styret i Nordic American Tanker Shipping av personlige årsaker.

Den tidligere så aktive investoren har siden april holdt en meget lav profil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere