RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bryggeri: Anheuser-Busch opprettholder guiding

Sist oppdatert:
Verdens største bryggerikonsern, amerikanske Anheuser-Busch, forventer en resultatvekst i første kvartal på linje med selskapets guidance for helåret 2003, på 12 prosent
Det opplyste finansdirektør Randolph Baker i Anheuser-Busch på en telefonkonferanse i går kveld, ifølge Dow Jones Newswire. Baker sa videre at han er sikker på at bryggerikonsernet kan fortsette å levere tosifferet EPS-vekst på lang sikt. Anheuser-Busch er mest kjent som produsenten av det amerikanske ølmerket Budweisser.

Anheuser-Busch fikk et resultat i første kvartal i fjor på 51 cent, og dersom prognosen holder, havner de på 57 cent pr. aksje i årets første kvartal. Konsensus ligger ifølge Thomson First Call på 58 cent.

Konsernet opprettholder også sitt mål om en økning i inntjeningen pr. fat på mellom 2-2,5 prosent i år.

Anheuser-Busch la frem et resultat for fjerde kvartal i fjor på 269,2 millioner dollar, eller 32 cent pr. aksje, mot 26 cent for et år siden. Det var det 17. kvartalet på rad med tosifferet resultatvekst for konsernet. Resultatet var på linje med det analytikerne hadde forventet.

Omsetningen i kvartalet var på 3,59 milliarder dollar, en økning på 6,8 prosent fra samme periode i 2001. 49,2 prosent av omsetning var fra det amerikanske markedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere