*Nettavisen* Nyheter.

Bryllup i 2012?

Foto: (Splash)

Prinsen fyller 30 - og da blir det bryllup!

16.11.09 12:52

(SIDE2): Ifølge britiske medier er 2012 det heteste året i kongelige kretser for øyeblikket.

Prins William (27) og Kate Middleton (27) fyller begge 30 det året, og det er prinsen selv som har sagt at han ikke vil gifte seg før han entrer et nytt tiår. Allerede kommer uttalelsene tilbake ham - over to år før et eventuelt bryllup vil stå.

Rykter fra slottet
Spekulasjoner om et britisk kongebryllup har gått i årevis, den unge prinsen og hans kjæreste i over seks år har måttet gjennomgå mye rykter og prat rundt forholdet sitt.

Ifølge Daily Mail skal ryktene om et kommende bryllup komme fra Buckingham Palace - de prater nå åpent om forberedelsene til et eventuelt bryllup og at det skal slås sammen med dronning Elizabeths diamantjubileum.

William avslutter også sin sin militære utdannelse som helikopterpilot for RAF om et års tid og dermed åpner det seg muligheter for at en forlovelse og et bryllup er det neste på agendaen for prinsen som til nå har ønsket å konsentrere seg om utdannelse.

- Ingen hast
- William har ingen hastverk med å gifte seg, så det er god mulighet for at det kan bli i 2012. Og det faktum at det nå snakkes om på Buckingham Palace, betyr at ballen har begynt å rulle, sier en kilde til The Mail on Sunday.

Det skal også arrangeres sommer-OL i London det året, men det skal ikke det britiske kongehuset være bekymret over - verken et bryllup eller diamantjubileet vil krasje med de sportslige begivenhetene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag