*Nettavisen* Nyheter.

Bryllup i berg- og dalbane

Lørdag er det duket for sommerens mest originale og våteste bryllup i Bø Sommerland. Da gifter Geir Eliassen og Linn Opsahl seg etter 10 år som samboere.

05.08.05 17:25

(SIDE2): - Jeg gjorde som du sa og lente meg bare tilbake og ventet, sier Geir til side2 dagen før bryllupet. Men samboeren kan avsløre at han både har klart å kjøpe shorts og t-shirt til seg selv og skrive flere av bordkortene.

- Vi ville gifte oss i badetøy, men det fikk vi ikke lov til så da skal jeg ha hvit badedrakt under hvitt skjørt, topp og slør under vielsen, forklarer Linn.

Hun har til og med kjøpt to slør slik at hun har et til vielsen og et til festen.

Vant bryllup

Side2, Ditt Bryllup og Bø Sommarland jaktet hele forsommeren på et par som hadde lyst på et litt annerledes bryllup .

- Nå får jeg gåsehud, sa Linn Opsahl da side2 gav henne den gledelige nyheten om at hun og kjæresten Geir Eliassen hadde vunnet konkurransen.

Teller ned

Det er ikke mange som planlegger bryllup på under to måneder, men med god hjelp av Bø Sommerland har Linn og Geir fått det flottere enn de noen gang hadde drømt om, sier de.

- Vi var litt usikre først, men da vi besøkte parken falt alt på plass. Nå er vi veldig fornøyde. De i parken har vært helt unike, sier Linn og påstår at planleggingen ikke har vært noe stress.

Parets tre barn har sammen med ungene i nabolaget telt ned til den store dagen.

- De gleder seg noe veldig, sier Linn og forteller at eldstesønnen Patrick (7) skal være ringbærer.

Brudeparet og deres nærmeste familie skal tilbringer hele dagen i parken. Så blir Linn og Geir viet klokken 18 med alle besøkende i parken som tilskuere. Deretter er det klart for middag og underholdning for 50 bryllupsgjester til langt ut i de små timer. Linn har vært litt utradisjonell og valgt to venniner til å være både toastmastere og forlovere, mens Geir skal ha sin kommende svoger som forlover.

- Alle gjestene blir hentet ved inngangen med tøffetoget. Jeg blir kjørt i en golfbil. Rett etter vielsen, skal jeg og Geir ta berg- og dalbanen «Mot i brøstet».

Ønsker seg materialer
Også gavelisten er noe original.

- Vi bor i en gammel tomannsbolig, så vi har ønsket oss penger til oppussing, forklarer Linn. Og venner og kjente har tatt hintet. Det er ikke få gavekort på Byggmakker som har strømt inn de siste dagene, ler hun.

Sjekk vår bryllupsseksjon

Les alt om bryllupet på side2 mandag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.