Gå til sidens hovedinnhold

Bryn Lions sikrer Norges langrennsframtid

Ved hjelp av løypemaskin, fine premier og masse vafler.

SKØYENPARKEN: Bryn Lions har startet noe som ser ut til å bli et nytt tradisjonelt arrangement. For andre året på rad inviterte Bryn Lions til vinterleker på Nordre Skøyen Hovedgård denne helgen, og oppmøtet var fenomenalt.

Arne Woll i Bryn Lions forteller at det var over 160 påmeldte barn pluss foreldre til lekene.

– I fjor var det rundt 100 som møtte opp, og i år var det betydelig flere, noe vi setter veldig pris på, sier Woll.

Ivrige barn forskjøv tidsplanen

Vinterlekene besto av tre forskjellige aktiviteter der man enten kunne velge mellom å gå en lang eller en kort skirunde, ake, eller være med i utforbakken. De fleste barna valgte å delta på alt.

– Vi hadde satt et tidsskjema for når vi skulle starte de forskjellige øvelsene, men barna var så ivrige og sto på startstreken hele tiden, så vi ble ferdige lenge før planlagt. Barna gikk så fort på ski, og mange av dem gikk også flere runder, så vi håper vi har sikret Norges langrennsframtid med dette, sier en fornøyd Woll.

Utsolgt for vafler

Med helgens oppmøte og gode tilbakemeldinger regner arrangøren med at dette kommer til å bli et nytt, fast innslag på gården hver vinter.

– Alle barna var utrolig ivrige og det var bare glade fjes å spore. Dette er også første gang vi har blitt fullstendig tomme for vafler på et av våre arrangementer, sier Woll.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter