RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brøytebil i brann

Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde Foto: Morten Holm SCANPIX
Brøytebilen hadde fjernet snø fra veiene hele natten, da det plutselig begynte å brenne i motoren mandag morgen.

Den forskrekkede brøytebilsjåføren måtte kaste seg ut av bilen og selv slukke motorbrannen med brannslukningsapparat. Om det var overoppheting etter en travel natt, vites ikke, og eier av Valde transport, Sveinung Valde, har ingen teorier.

- Nei, jeg vet ikke hva som skjedde, men motoren er i alle fall brent ut. Vi har hatt to biler ute i natt, så nå er en satt ut av spill og det halverer produksjonen. Heldigvis har det begynte å regne nå, sier Valde til iBergen.no.

Politiet fikk melding om brannen klokken 08.46 mandag morgen. Brøytebilen sto da i midt i veien på Osveien på Vallaheiane. Brannvesenet kom til stedet etter kort tid, men motorbrannen var allerede slukket, og arbeidet begrenset seg da til å kontrollere at alt var vel.

- Vi gjør tekniske undersøkelser nå, for å finne ut hva årsaken kan være, men det ser ut til å bare være en bagatellmessig brann, sier underbrannsjef i Hordaland, Geir Bøe til iBergen.no.

Brøytebilen må antagelig fjernes med bilbergningskjøretøy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere