*Nettavisen* Nyheter.

Bryter med verdensmester

Foto: AFP/Scanpix

Selskapet som sponset den regjerende verdensmesteren i poker, har brutt samarbeidet.

"I lys av vår avgjørelse om å avslutte all markedsføring utenfor internett i USA, og i stedet fokusere innsatsen på å styrke vårt navn som en underholdsningsmerkevare i Europa og Asia, har Bodog avsluttet samarbeidet med Jamie Gold. Bodog har satt pris på samarbeidet med Mr. Gold, og ønsker ham alt godt for framtiden", sier Bodog i en pressemelding.

Til tross for denne begrunnelsen fortsetter Bodog å samarbeide med pokerstjernene David Williams, Josh Arieh og Evelyn Ng, skriver nettstedet CardPlayer.com.

Nå er Gold den eneste av de fire siste verdensmesterne som står uten en sponsoravtale med et spillselskap.

Samarbeidet mellom Bodog og Gold startet før fjorårets VM, hvor Gold lovte å sikre selskapet kjendisrepresentanter i Vm mot at han selv fikk sponset sin egen deltakelse i hovedturneringen.

Gold skal ha samarbeidet med Bruce Crispin Leyser om å skaffe Bodog disse kjendisene, hevder Leyser, som har saksøkt Gold og krever halvparten av de 72 millionene Gold fikk for seieren i poker-VM. Denne saken er fortsatt i rettssystemet, og retten har i påvente av en avgjørelse konfiskert halvparten av premiesummen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.