RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BT-plan positiv for Tandberg TV

Sist oppdatert:
BT Group planlegger å satse på betalings-TV. Dette kan gi muligheter for Tandberg Television og styreleder Jan Chr. Opsahl. BT er en av Tandberg Televisions største kunder
BT Group (British Telecom) planlegger å gå inn i markedet for betalings-TV, kombinert med internett-tilgang, melder Financial Times.

Planen er å lansere en internett- og digital-TV-tjeneste under eget merkenavn. Det vil trolig bli innført mulighet til å se programmer på ulike tidspunkter for å gjøre tjenesten mer fleksibel for brukerne, ifølge avisen.

Tjenesten ventes å bli lansert neste sommer.

Nordea Securities tar tak i denne nyheten i sin morgenrapport i dag, og påpeker at BT er blant Tandberg Televisions største kunder, og at Tandbergs komprimeringsteknologi er sentral i slike produkter.

Meglerhuset mener dette er et eksempel på hvordan telekomoperatører ser på muligheter i TV-markedet.

Nordean anbefaler kjøp av Tandberg Television, med kursmål på 23,50 kroner. Meglerhuset anslår at Tandberg Television handles til 13,8 ganger forventet resultat i 2004.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere