RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Buet ut supermodell

Sist oppdatert:
Naomi Campbell fikk føle flypassasjerenes vrede.

(SIDE2:) Naomi Campbell er ikke ukjent med å skape oppstyr på flyplasser. For under et år siden ble hun arrestert på Heathrow i London etter å ha mistet besinnelsen flere ganger fra innsjekkingen til hun gikk om bord i flyet.

Les mer:- De tvang Naomi av flyet

Dømt til samfunns-tjeneste

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nylig opplevde hun imidlertid det motsatte.

Fikk slippe køen
Supermodellen hadde dårlig tid på JKF-flyplassen og fikk skviset seg gjennom en kø av 200 ventende flypassasjerer for å nå flyet til London.

- Folk ble virkelig forbannet, sier et vitne som sto i den lange passkøen. De 200 passasjerene kvitterte med å bue ut den travle modellen.

- Hun ble ikke behandlet annerledes enn andre høyt profilerte personer, sier hennes advokat Marty Singer til Splash News.

Han legger til at det var American Airlines som tilbød seg å eskortere Campbell gjennom passkontrollen på en effektiv måte og at supermodellen ikke ba om dette selv.

Av sikkerhetsgrunner
- Det gjøres av sikkerhetsgrunner slik at så kjente personer som henne ikke blir beleiret av de andre passasjerene. Hun er ingen primadonna, men en god passasjer. Hun er en god kunde av American og de setter stor pris på gode kunder, sier Singer.

JFK sier at syke mennesker og mennesker med spesielle behov kan få slippe de lange passkøene på flyplassen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere