RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Buffy-stjerne trener på orgasme

Sist oppdatert:
Sexy Alyson Hannigan (29) er for mange kjent fra TV-serien Buffy der hun jaktet på vampyrer. Nå trener hun på orgasmer for å forberede seg til sin neste jobb.

Det er i forbindelse med en teaterversjon av filmen ”Da han møtte henne” Hannigan får bruk for orgasmetreningen. Stykket har premiere på Theatre Royal i Haymarket neste måned, skriver Ananova.

I filmen fra 1989 demonstrerte Meg Ryan for Billy Crystal hvordan man faker en orgasme mens de to satt på en restaurant. Mange av de som har sett denne scenen husker kanskje replikken til en av de som spiste på nabobordet; " I'll have what she's having."

- Jeg har trent hele tiden. Hun har en annerledes personlighet enn meg, så jeg ser for meg at våre orgasmer blir litt forskjellige. Men jeg håper det blir morsomt, sier Hannigan.

I sceneversjonen av filmen spiller Hannigan mot Luke Perry. Han har også vært involvert i Buffy, med en rolle i filmen ”Buffy the Vampire Slayer” fra 1992.

Alyson Hannigan bor i Los Angeles sammen med Alexis Denisof som mange kjenner fra TV-serien Angel. Der spiller han rollefiguren Wesley Wyndam-Pryce.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere