RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Buffys eks på TV 2

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
I rollen som kjæresten til vampyrslakteren Buffy ble kjekke Angel (David Boreanaz) så populær at han fikk sin egen serie, som endelig er å se på norske tv-skjermer.

Angel har nå forlatt småbyen Sunnydale og sin store kjærlighet, Buffy. Ved hjelp av gamle og nye venner, må han kjempe mot de mørke kreftene som lurer i Los Angeles.

Angel er ikke som andre vampyrer, etter at sigøynere forbannet ham og ga ham en sjel. I småbyen Sunnydale kjempet han side om side med sitt livs kjærlighet, vampyrslakteren Buffy (Sarah Michelle Gellar). Men Angel måtte forlate Buffy og Sunnydale for godt, og lever nå et ensomt liv i Los Angeles, knust av kjærlighetssorg. I frykt for at vampyren i ham igjen skal bli fristet, har Angel isolert seg fra all menneskelig kontakt.

Reddende Angel
Doyle (Glenn Quinn), halvt mann og halvt demon, er sendt for å bli Angels noe lurvete åndelige veileder. Doyle forteller ham hvem han skal redde, men Angel må selv involvere seg i livene deres for å finne ut hvorfor de må reddes.

Angel kan ikke lenger gjemme seg i skyggene. Han må opprette menneskelig kontakt for å hjelpe LAs fortapte sjeler. Bare da vil han bli tilgitt for alle de uskyldige livene han tok - og en dag selv bli menneske.

I denne episoden leder Doyle Angel til den rike og mektige vampyren Russell Winters. Hans bytte er unge jenter som har kommet til Los Angeles for å bli skuespillere. I jakten på Winters støter Angel på en gammel kjenning fra Sunnydale; Cordelia Chase (Charisma Carpenter).

Hun har kommet til Los Angeles for å leve ut den glamorøse Hollywood-drømmen, men har ikke en gang råd til mat på bordet. Winters har sett seg ut Cordelia som sitt neste offer.

På TV 2 torsdag 21. august 2003 kl. 23.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere