RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bug overvåker utroskap

Sist oppdatert:
Stadig flere kjøper seg profesjonelt sporingsutstyr for å overvåke kjæresten i bilen.

- Frem mot jul opplever vi hvert år en boom av henvendelser fra privatpersoner som ønsker å få bekreftet eller avkreftet om deres kjæreste/ektefelle er utro eller ikke, sier Morten Karstensen i det danske firmaet CarBug til danske Ekstra Bladet.

Firmaet selger små satelittovervåkende sporingsenheter til personer og firmaer som ønsker å tyverisikre bilene sine. Men en stor andel av kundene deres er mistenksomme og nervøse personer som ønsker klarhet i om ektefellen kjører rett hjem etter julebordet eller jobben.

Med en ««bug» i bilen nytter det rett og slett ikke å lyve. For hver eneste minste meter bilen ruller kan følges direkte på en skjerm.

- Jeg hadde i lengre tid hatt mistanke om at min kone, og etter hvert som månedene gikk ble det bare verre og verre. Jeg overveide seriøst å hyre en detektiv inntil jeg hørte om de små sporingsenhetene til bilen. Jeg fikk hjelp til å installere dette i vår felles bil, forteller Henrik til avisen, som av ekteskapelige grunner ønsker å være anonym.

For heldigvis viste det seg at konen var på de stedene hun fortalte hun var. Nå føler han seg som en skurk der han satt fremfor skjermen og fulgte bilens bevegelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere