*Nettavisen* Nyheter.

Bukk amok i bar

Foto: ABC

Det ble liv på utestedet da hjorten stormet inn. Se video.

10.11.10 21:31

Det var en rolig ettermiddag på Luke's Bar and Grill i hovedgata i Bluffton i Ohio. Det var helt til en firbeint gjest plutselig stormet inn. Både ansatte og stamgjester fikk det travelt med å komme seg i sikkerhet.

Fanget på video
Overvåkingskameraene på baren fanget dramaet, melder nettstedet 13 ABC. Det var innehaveren glad for. Han hadde nemlig vanskelig for å overbevise forsikringsselskapet om hvordan baren ble rasert, og følte seg kanskje som Peer som forteller om bukkerittet i Ibens drama: «Det er sant - hvert evige ord!».

Bukken etter
Den kom neppe for å drukne sine sorger, men hjort er hjort, og det var åpenbart vanskelig å finne veien ut igjen. Men så fant en av de ansatte fant tiden inne for å kaste denne gjesten ut. Men det var enklere sagt enn gjort. Først da han satte døra på vidt gap og selv tok beina fatt - ut av lokalet, fulgte hjorten etter.

Ingen personer ble skadet i opptrinnet som skjedde sist fredag, og innehaveren av Luke's Bar and Grill priser seg lykkelig over at bukken ikke kom ved lunsjtid da stedet var fullt av folk, melder 13 ABC.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag