RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bukseløs på Frogner

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)
Sist oppdatert:
Noe beruset gikk en mann for å handle på en bensinstasjon på Frogner - kun iført truse og skjorte.

(iOslo.no) Politiet i hovedstaden har hatt en begivenhetsrik helg. Her er politiloggen fra helgen.

Bukseløs på Frogner
FROGNER: Søndag morgen ble det meldt om en bukseløs mann på en bensinstasjon på Frogner. Mannen var noe beruset og var kun iført truse og skjorte. Ansatte ved bensinstasjonen ringte og ba om politiets hjelp. Han fikk låne bukser på bensinstasjonen, og politiet kjørte mannen hjem. Politiet melder at alt løste seg og alle var fornøyde.

Skimming på Tøyen
TØYEN: Kl. 09.39 lørdag fikk politiet melding om at det muligens var påsatt 'skimming-utstyr' på Nordeas minibank på Tøyensenteret. Politipatruljen som kom til stedet bekreftet at det var påmontert kamera over tastaturet og påsatt en kortleser. Utstyret ble fjernet av patruljen og minibanken ble åpnet for normal drift.

Røykutvikling – en til sykehus
OSLO: Kl 11.37 lørdag formiddag fikk politiet melding fra Brannvesenet om røykutvikling i Tronheimsveien 33. Da politipatruljen ankom stedet, var brannen slukket av Brannvesenet. Det hadde vært branntilløp i en seng. Det var en person i leiligheten som ble sjekket av ambulansen på stedet, og han kjørt videre til Lovisenberg sykehus for videre sjekk. Ingen personer alvorlig skadet.

Fører stakk fra trafikkuhell
GRÜNERLØKKA: Natt til søndag fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt inn i parkerte biler i Markveien på Grünerløkka. En mannlig fører hadde løpt fra stedet. Det viste seg å være en nystjålet Mazda 323 som hadde kjørt inn i en parkert bil og denne parkerte bilen hadde blitt skjøvet inn i en annen parkert bil. Det ble forsøkt med politihund å finne føreren som stakk av, men han ble ikke funnet. Politiet har opprettet sak på forholdet.

Mann datt ned i grøft
OSLO SENTRUM: Natt til lørdag fikk politiet melding om en mann som hadde falt cirka tre meter ned i en grøft. Det viste seg at dette var inne på et avsperret området - mulig en byggeplass i Hausmanns gate. Brannvesenet ble tilkalt for å få opp mannen, En ambulanse tok han med til Legevakten for sjekk. Han var ikke alvorlig skadet. Hvordan mannen i 60-årene hadde kommet inn på dette avsperrede området og havnet i grøften, er for politiet uvisst.

Kvinne pågrepet i bilkontroll
OSLO: Søndag ettermiddag ble det meldt om et kjøretøy som ikke ville stanse for kontroll i Båhusveien. Bilen ble funnet etter kort tid og føreren, en kvinne i midten av 20-årene, pågrepet. Det viste seg at bilen var stjålet. I tillegg ble det funnet et replica-våpen i midtkonsollen på bilen. Pågripelsen var udramatisk.

Les flere nyheter hos iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere