*Nettavisen* Nyheter.

Bulket for 12000 - stakk og oppga falsk nummer

Foto: Per B. Johansen/Telemarksavisa

Gisle Lunde opplevde det som er manges skrekk forrige helg

28.01.13 11:28

Gisle Lunde i Skien opplevde det som er manges skrekk forrige helg, skriver ta.no.

En billist bulket bilen hans for 12000 kroner og stakk fra stedet.Bilen sto parkert sammen med flere andre i en sentrumsgate i Skien sentrum.

Da Gisle skulle hente bilen søndag formiddag oppdaget han til sin store forargelse at bilen var påført en stor bulk på venstre side foran.

Ikke lå det noen lapp i frontruten og skaden ble senere taksert til 12.000 kroner.

I ren frustrasjon ringte Gisle inn en etterlysning til avisen.

«Vil den som kjørte på min sølvgrå Toyota Avensis i Lundegata/Huken lørdag kveld - søndag formiddag melde seg? Skaden er taksert til 12000,-. Det er surt når bilen sto parkert og andre har skadet den.»

Så hendelsen
Neste dag fikk Lunde en telefon fra et vitne som kunne beskrive hele hendelsesforløpet og oppga nummeret på den aktuelle bilen.

Vitnet kunne fortelle at den kvinnelige føreren ikke bare hadde bulket en, men to biler på det vanskelige føret. Hun hadde deretter fått panikk og stukket fra stedet.

Vitnet hadde imidlertid notert bilnummeret og varslet politiet slik at det ble loggført i deres papirer.

Noe senere kom kvinnen tilbake og snakket med politiet på telefon. Hun skulle ha lånt bilen, men lovet å legge igjen beskjed i frontruta til de to uheldige bileierene som hadde fått bulket bilene sine.

Rydder opp
På den ene ruta ble det lagt igjen en lapp med et falskt nummer og på Gisles bil lå det ikke noen lapp i det hele tatt. Heller ikke bileieren har det vært mulig å få tak i. Han står registrert med fire forskjellige mobiltelefoner, men svarer ikke på et eneste en av dem. Likevel har den lille notisen i avisen løst problemet for Gisles del.

- Så lenge som det har vært flere vitner til hendelsen som har notert bilnummeret og det er loggført i politiets logg, blir dette et rent oppgjør mellom forsirkingsselskapene, forteller Lunde til ta.no.

Skaden på 12.000 kroner blir derfor dekket av bilereiens ansvarsforsikring.

Han vil samtidig benytte anledningen til å takke det observante vitnet og oppfordrer alle til å melde seg som vitner og varsle politiet dersom de opplever noe lignende. I Skien blir det alene meldt inn 750 skader årlig som kan relateres til parkerings- og ryggeskader, viser tall fra forsikringsselskapet Gjensidige.

Les flere saker fra Telemarksavisa!

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag