RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bulket Hans-Kristians bil - og stakk

Hans-Olav Kristiansen er frustrert etter at noen bulket hans nye BMW og stakk av.
Hans-Olav Kristiansen er frustrert etter at noen bulket hans nye BMW og stakk av. Foto: Marte Hotvedt (Nordlys)
BMW-en kjøpte han for tre uker siden.

For tre uker siden kjøpte Hans-Olav Kristiansen seg ny bil - en BMW. Torsdag morgen var bilen kraftig bulket - og Kristiansen har ingen idé om hvem synderen er, skriver Nordlys.

- Noen har kjørt i bilen og stukket av. Jeg har ikke kommet borti noe. Jeg har hatt folk med meg i bilen når jeg har kjørt i det aktuelle tidsrommet. Det er en stor bulk i høyre dør. Og mulig noe på høyre bakskjerm. Det er umulig at noen har bumpet inn i bilen og ikke merket det. Til det er skaden for stor, sier Kristiansen.

Han oppdaget skaden torsdag morgen, og sier den må ha skjedd i løpet av onsdag. Både hjemme og på jobb parkerer han bilen slik at det er umulig å skade den på høyre side, så Kristiansen er rimelig sikker på at bilen har blitt bulket på Coop Extra på Bjerkaker onsdag formiddag, eventuelt på Bilextra rundt klokken ti.

Lynforbannet

- Dette gjør meg lynforbannet. Jeg har ikke hatt bilen i en måned en gang. saken er anmeldt til politiet, men de gjør vel lite med det. Det er helt utrolig kjedelt og veldig, veldig surt, sier en frustrert Kristiansen.

Kristiansen har anmeldt saken, men håper uansett at synderen vil melde seg.


Han er tydelig på at hendelsen ikke kan ha gått gjerningspersonen hus forbi.

- Det skal litt til for å bulke de dørene såpass kraftig.

- Hva vil dette koste deg?

- Jeg vet ikke. Jeg må vurdere om jeg skal skifte hele døra, eller om den skal rettes ut og lakkeres på nytt. Bulken i døra er så stor at jeg ikke er sikker på om det går å rette den ut. Men dette blir dyrt, klart det. Det er en rimelig ny BMW, sier Kristiansen.

Håper synderen melder seg

Kristiansen håper at dersom noen kjenner seg igjen i beskrivelsen, så melder de seg.

- Forhåpentligvis har de dårlig samvittighet og vil gjøre opp for seg. Jeg ser jo at det der og da er fristende å stikke av. Adrenalinet er på topp, og man peiser av gårst. Men... Jeg ville ikke ha gjort det selv. Jeg ville i hvert fall ha lagt igjen en lapp. Jeg ville ikke hatt samvittighet til bare å stikke av.

Les flere saker i Nordlys


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere