RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bulkrederi dropper børsplaner

Sist oppdatert:
Det tidligere børsnoterte bulkrederiet Western Bulk har to uker etter det ble klart at de igjen ville på børs, droppet emisjons- og børsplanene
Ifølge selskapet har en større analyse avslørt at den nåværende gode markedssituasjonen gjør det mulig å gire opp forretningsmodellen og øke driften uten å hente inn ytterligere kapital.

Ifølge TradeWinds sier styreformann Aage Korsvold at selskapet har konkludert med at det nåværende ekstraordinært sterke bulkmarkedet gjør oppgaven med ås ette den rette prisen for investorer og eksisterende aksjonærer spesielt kompleks.

Western Bulk utelukker imidlertid ikke muligheten før en gjeninntreden på Oslo Børs på et senere tidspunkt. Det er Christen Sveaas' Kistefos og Paal Caspersens Sjøinvest som kontrollerer selskapet med en samlet eierandel på 97 prosent.

Western Bulk har omkring 60 bulkskip i handemax-segmentet under operasjon, hvor av 20 er på lange kontrakter, mens resten er leid inn på korte kontrakter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere