RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bull på gull

Sist oppdatert:
Meglerhuset First Securities er ute med sin første oppdatering på Crew-aksjen etter kjøpet av Guinor. De anbefaler sine kunder til å satse på Jan Westrum og kjøpe aksjen. Les hvorfor her
First skriver til sine kunder at den kraftige oppgangen i gullprisen de siste månedene ikke reflekteres i aksjekursen til Crew. Meglerhuset mener det hovedsaklig er oppkjøpsprosessen av Guinor som lagger aksjekursen.

Da Crew kjøpte konkurrenten Guinor var gullet verdt rundt 450 dollar per unse. I dag handles gullet for rundt 530 dollar per unse.

Aksjen prises med en rabatt i forhold til First sin verdivurdering av selskapet. Firsts verdivurdering av Crew er på 11 kroner per aksje, og det er da ikke tatt hensyn til reserveoppsiden i Guinor.

Sammenlignbare selskaper handles med en premie på mellom 15 og 30 prosent i forhold til verdivurderingen.

Meglerhuset ser dessuten flere kortsiktige nyhetstriggere noe som også inkluderer en endelig partneravtale på nikkelprosjektet Mindoro som vil øke verdivurderingen av selskapet med 0,6 til 1,2 kroner per aksje.

.First venter også positive nyheter rundt oppstarten av gullproduksjon på Filippinene og prøveresultater fra Molybden boring i Hurdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere