Den grufulle terrorbevegelsen Den islamske stat (IS) er godt kjent for sin bruk av propaganda gjennom videoer av mennesker som blir drept på bestialsk vis.

Jihadi John, også kjent som slakteren, ble verdenskjent da han stilte opp i grufulle videoer hvor han halshogget vestlige gisler med kniv, samtidig som at han rettet konkrete trusler mot verdensledere som Barack Obama.

«Bulldoseren av Fallujah»
Nå har det dukket opp en ny maskert bøddel som har vekket oppsikt. En kjempestor bøddel som går under navnet «bulldoseren av Fallujah», har blitt et nytt innslag i IS’ propaganda.

Den overvektige bøddelen har blitt avbildet i forbindelse med en rekke likvideringer og amputeringer av mennesker som terrorbevegelsen anser som deres fiender, skriver News.com.au.

Bulldoseren veier et sted mellom 130 og 200 kilo, avhengig av hvilken avis en leser.

- Hogget av hånden til 14-åring
Den beryktede bøddelen har til og med utført amputeringer på barn helt ned i 14-årsadleren.

I forrige uke ble hånden og foten til en 14 år gammel syrisk gutt amputert fordi han skal ha nektet å slutte seg til IS, skriver Daily Mail.

Gutten, som går under navnet Omar, har i etterkant fortalt at det var en kjempe som sto for utførelsen av straffen. Omars bøddel viste seg å være den beryktede «Bulldoseren».

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Bulldoseren skal ha samlet en gruppe barn for å overvære amputeringen.

- De fortalte meg at de ville ha drept meg om jeg var 16. Men siden jeg er et barn, ville de bare kutte av hånden min og foten min, sier Omar.

- De la hånden min på en trekols og hogget den av med en slakterkniv. Deretter kuttet de av foten min, forteller gutten i et intervju med Channel 4.

Omar skal ha jobbet med logistikk for Den syriske frigjøringsarmeen da han ble tatt til fange av IS.

Kjøpte bilder av mellommenn
Amputeringen, som ble gjennomført på en plass i en irakisk by som er under IS-kontroll, ble fotografert av mellommenn som var til stede.

Onkelen til Omar skal ha kjøpt bildene for 200 dollar av disse mellommennene, i håp om at bildene skulle sjokkere verden og få verden til å handle.

- Vi kjøpte dem fordi vi vil at verden skal se hva de gjør, har onkelen uttalt, ifølge The Times.

De første bildene av den fryktede bøddelen begynte å dukke opp allerede på forsommeren i 2014. I forrige måned publiserte IS på sine egne nettsider to bilder av «Bulldoseren» som halshogget to menn i den irakiske provinsen Anbar.