Gå til sidens hovedinnhold

- Burde ikke være lov å kalle dette en fylkesvei

Strekningen ser ut som en golfbane, men den har flere enn 18 hull.

Fylkesveg 52 mellom Sjursnes og Skarmunken i Troms er 8,7 kilometer lang. En smal sak å rekke på 10 minutter, sier du? Vel, Andreas Larsen erfarte noe helt annet, skriver Nordlys.

- Vi brukte 25 minutter på å kjøre strekningen, sier Larsen til Nordlys. Sammen med søstera si var han på kjøretur til hytta som faren har i området.

- Hull over hele veien
Strekningen mellom Sjursnes og Skarmunken, som for et utrent øye kan se ut som en forlengelse av golfbanen på Breivikeidet, har flere enn 18 hull.

- Man må jo svinge hele veien for å unngå hullene, så ikke bilen blir ødelagt. Det er hull over hele veien, fastslår Larsen, som har filmet en bit av strekningen for å vise fram elendigheten.

Se video nederst i artikkelen!

- Burde ikke være lov

- Det har vært sånn i masse år, forteller Larsen.

- Det er helt hull i hodet?

- Ja, for å si det mildt. Man kan ikke kjøre på den veien lenge uten å få problemer. Vi kom helskinnet tilbake til byen, men de som bor der ute må vel få problemer etter hvert hvis de skal kjøre der hver dag, mener Larsen.

- Synes du vegstandarden er holdbar?

- Nei, overhodet ikke. Det sier seg sjøl. Man mister nesten litt lysta til å kjøre der når man vet at man må gjennom et lappeteppe av en vei. At de kaller det en fylkesveg, det burde ikke være lov, avrunder Larsen.

Døm selv: her er videoen Andreas Larsen tok opp av fylkesveg 52. (Lydspor i bakgrunnen: «Something you forgot» med Lil' Wayne.)

HTML EMBED

Les flere saker fra Nordlys her

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken