«Burnet» med lånt bil med 2,0 i promille

Ifølge politiet i Vestfold var det en 33 år gammel mann fra Nøtterøy som hadde kjørt bilen, og han hadde «burnet» rundt på stedet til bilen begynte å brenne.

Ifølge politiet i Vestfold var det en 33 år gammel mann fra Nøtterøy som hadde kjørt bilen, og han hadde «burnet» rundt på stedet til bilen begynte å brenne. Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene (Østlands-Posten)

Bilen totalskadet.

(OP.no): Politi og brannvesen rykket lørdag ut til en bilbrann på plassen foran et industrilokale på Hegdal industriområde i Larvik.

Brannvesenet meldte om brannen på twitter klokken 12.05.

Ti minutter senere meldte politiet om at brannvesenet hadde kontroll over brannen.

«Burnet» i fylla

Ifølge politiet i Vestfold var det en 33 år gammel mann fra Nøtterøy som hadde kjørt bilen, og han hadde «burnet» rundt på stedet til bilen begynte å brenne. Kjøringen førte først til at dekkene på bilen tok fyr, og så spredte brannen seg til resten av bilen.

Mannen, som skal ha hatt en promille på 2,0 etter den hasardiøse kjøringen, klarte å redde seg ut i god behold.

Lånt bil

- Mannen ble pekt ut av folk som var på stedet, og vi tok både promilletest og beslagla førerkortet til mannen. Han hadde «burnet» med bilen rundt på området til det tok fyr i dekkene, og så begynte det å brenne i resten av bilen. Mannen var svært beruset, forteller operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt, Knut Henning Bjune.

- Han hadde også lånt bilen av en annen mann for noen dager siden. Det var visst meningen at 33-åringen skulle kjøpe bilen av eieren, men det blir det vel neppe noe av nå, sier Bjune.

Bilen ble totalt utbrent under brannen på Hegdal.

(Da videoen nedenfor ble tatt opp, var det fortsatt uklart hvem som hadde kjørt bilen, og hva årsaken til brannen var)

HTML EMBED


Les flere saker i Østlands-Posten her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.