RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bursdag med store følger

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Daphnes bursdagsselskap blir annerledes enn noen kunne forestille seg. Det ender med at Frasier havner til sengs med Roz, og Niles reiser til England for å finne Daphnes far.

Ensomhet fører til mange problemer i kveldens episode av Frasier. Daphne har bursdag, og Niles overrasker henne med en tur for to til Hawaii.

Daphnes mor driver imidlertid alle til vanvidd med sin stadige klaging over hvor ensom hun er, og Niles ser ingen annen utvei enn å sende Daphne til Hawaii sammen med moren. Selv bestemmer han seg for å dra til London for å finne Daphnes far - i et forsøk på å gjenforene foreldrene hennes.

Roz og Frasier i samme seng

Etter at Daphnes selskap er over, har Roz liten lyst til å dra hjem. Datteren er bortreist i helgen, og hun er redd den tomme leiligheten bare vil minne henne på hvor ensom hun er etter at kjæresten Roger gjorde det slutt.

Frasier inviterer henne til å tilbringe kvelden sammen med ham, noe hun er svært takknemmelig for - helt til hun våkner opp splitter naken i samme seng som ham.

På TV 2 mandag 29. november 2004 kl. 23.05.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere