Gå til sidens hovedinnhold

Buss av veien på Furuset

En rutebuss kjørte ut i et skogholt via en lyktestolpe på Furuset søndag. Les flere politinyheter her.

Mulig haiker måtte ta bussen

FURUSET: Lørdag kveld, kl. 21.21 kom det melding om en som gikk på E6 nordgående ved Furuset. Han gikk litt ute i veien og skapte noen farlige situasjoner. Han hadde sekk på ryggen, så det var mulig han haiket. Politiet traff mannen og sørget for at han tok bussen derfra.

Buss av veien, ingen skadet

FURUSET: En rutebuss kjørte ut i et skogholt via en lyktestolpe i Sam Eydes på Furuset søndag. Både fører og totalt ti passasjerer kom seg uskadd ut av bussen. Ulykkesårsaken er uviss, men det var glatt på stedet. Førerkortet til fører ble beslaglagt og anmeldelse skrevet. Viking tauet bussen på rett kjøl igjen.

Ung skiløper kom til rette

LILLOMARKA: Søndag ettermiddag, kl. 16.05, fikk politiet melding fra en fortvilet far som meldte at datteren på seks år hadde kommet bort for ham på en skitur på vei fra Lilloseter mot Trollvann. Hun var kun kledt i skiklær og ukjent i terrenget. Saken ble undersøkt og ganske raskt ble det iverksatt en leteaksjon. Her deltok frivillige, Røde Kors og politiet, alle med skutere, samt biler på veiene i marka. Det var også et helikopter med på letingen. Jenta kom til rette ved en annen parkeringsplass ca. kl. 17.30. Hun hadde da tatt kontakt med en turgåer som igjen hadde ringt 6-åringens mor.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser