Gå til sidens hovedinnhold

Buss kokte i tunnel

En buss begynte å koke i Svartdalstunnelen natt til tirsdag. Les politiloggen her.

SVARTDALSTUNNELEN: Kl. 02.45 ble det meldt om en buss som kokte i Svartdalstunnelen. Buss var stoppet i en havarilomme og hadde kokt over. Det var en del passasjerer rundt bussen. Det ble fylt på vann, og etter noen minutter kunne bussen fortsette.

Kjørte uten førerkort

GRØNLAND: Kl. 22.22 i går kveld stoppet politiet en motorsykkel i Schweigaardsgate. Det viste seg at den 20 år gamle føreren ikke hadde førerkort. Politiet tok derfor motorsykkelens nøkler.

Skadeverk og tyveri på biler

OSLO: Kl. 23.25 ble det meldt om skadeverk på og tyveri fra to biler i Islandsgate. En bil hadde fått knust sen rute og i en annen bil hadde det vært innbrudd. En mann på sykkel iført beige parkasjakke ble sett syklende fra stedet på en offroadsykkel. Både vitner og politiet lette etter syklisten - som bl.a. hadde stjålet en PC - men han ble borte i byens vrimmel.

Fire personer bortvist

GRØNLAND: Kl. 00.07 fikk politiet melding om drikking på offentlig sted ved Akerselva ved Elgen. Politiet kom til stedet og bortviste fire personer i 24 timer på en radius på 200 meter fra det aktuelle stedet.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen