RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Buss-stans når sjåføren på Valdresekspressen bisettes

Oslo (NTB): Arve Kvernhaug, bussjåføren som ble stukket i hjel på Valdresekspressen for halvannen uke siden, bisettes fra Frogner kirke i Lier neste fredag. Bussene i Norge vil stoppe og holde ett minutts stillhet.

Familien har bestemt at seremonien for den drepte 55-åringen skal være åpen for alle.

Samtidig som Kvernhaug stedes til hvile, vil norsk bussbransje stoppe og observere ett minutts stillhet for å minnes de tre som ble drept 4. november.

- Drapene i Årdal har preget bussbransjen siden den tragiske hendelsen for snart to uker siden. Med denne markeringen ønsker vi å vise vår medfølelse med alle de direkte og indirekte berørte, sier administrerende direktør Jon H. Stordrange i NHO Transport.

- Ikke stopp trafikkfarlig, stans motoren og sørg i god tid for at passasjerene får nødvendig informasjon om hvorfor bussen stanser, uttaler Bilpersonalets landsråd og Norsk Jernbaneforbund, som ifølge Frifagbevegelse også oppfordrer til ett minutts stillhet.

Torsdag ble 19 år gamle Margaret Molland Sanden stedt til hvile i en privat seremoni i Årdal. Studenten var en av to passasjerer som ble drept av en asylsøker fra Sør-Sudan. Den tredje drepte var 53 år gamle Brahim Khouya fra Sverige. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere