RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Palestinske demonstranter klatrer opp en stige foran den omstridte muren som deler Abu Dis fra Jerusalem på Vestbredden.
Palestinske demonstranter klatrer opp en stige foran den omstridte muren som deler Abu Dis fra Jerusalem på Vestbredden. Foto: Ammar Awad (Reuters)

Bussjåfør funnet hengt i bussen sin

Sist oppdatert:
Uro i Jerusalem etter at en palestinsk bussjåfør ble funnet død.

Israelsk politi mener det dreier seg om et selvmord, men kollegaen som fant ham, hevder liket bar preg av å ha blitt utsatt for vold.

Bussjåførens sjef fant liket hans på en bussholdeplass i Har Hotzvim, et industriområde i Vest-Jerusalem, opplyser israelsk politi. Den 32 år gamle tobarnsfaren kom fra Al-Tur i det annekterte Øst-Jerusalem, og mannens familie nekter for at han tok sitt eget liv.

Men ingenting i obduksjonen tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, ifølge politiets talsperson Luba Samri mandag ettermiddag.

Rykter om at bussjåføren ble drept av jødiske ekstremister, spredte seg like fullt raskt i palestinske medier, og det brøt ut kamper mellom demonstranter og politi i bydelen Abu Dis i palestinske Øst-Jerusalem. Det har de siste månedene vært svært urolig i den delte byen.

Demonstrantene brant bildekk og kastet steiner mot israelsk politi, som svarte med tåregass, melder nyhetsbyrået AFP. Enkelte demonstranter forsøkte også å rive ned deler av betongmuren som Israel har bygget gjennom bydelen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere