RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Butikkansatt i basketak med knivraner

Oslo (NTB): Da knivraneren ville true til seg penger, grep den unge butikkansatte inn og prøvde å ta fra ham våpenet.

Ransforsøket skjedde klokken fem natt til lørdag i Deli de Luca-kiosken i Bogstadveien 20. En umaskert raner kom inn i butikken og truet med en stor kniv. Den unge mannen bak disken var på vakt alene, og valgte å forsøke å hindre ranet.

I slagsmålet som oppsto fikk han et kutt i hånden, og gjerningsmannen løp fra stedet. Han var tidlig lørdag ettermiddag ennå ikke pågrepet.

- Men vi har veldig gode opplysninger om hvem det kan være, og regner med å få en oppklaring i løpet av kort tid, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til Aftenpostens nettutgave.

Den butikkansatte, som er begynnelsen av 20-årene, fikk behandling på legevakten. Politiet går gjennom overvåkningsbilder og skal sjekke om gjerningsmannen kan stå bak flere ran i Oslo.

En Deli de Luca-kiosk i Thorvald Meyers gate ble ranet med kniv ved 20.30-tiden fredag kveld. En person gikk inn i butikken, tok fram en kniv og truet til seg sigaretter, får NTB opplyst ved Oslo-politiets operasjonssentral. En tilsvarende kiosk i Grensen ble ranet ved 21-tiden torsdag av en svensktalende mann. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere