RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Butikkene vi vil ha til Norge

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)
Sist oppdatert:
Les om de billige klærne som fortsatt ikke finnes i Norge.

Side2: Ting kommer ofte senere til Norge enn andre steder. Det gikk rykter i flere år om at Zara skulle komme til lands, før den i fjor åpnet sin første butikk. Køen av damer som rev til seg så mye de kunne på åpningsdagen sa vel sitt om at butikken var lenge etterlengtet. Men det finnes fortsatt mange kjeder å ta av der ute. Her er noen vi håper kommer til Norge. I mellomtiden bør du se etter dem når du er på shopping i utlandet.

Top shop
Top shop er kongen over high street fashion, og har vært på tronen siden den startet i England i1964. Den har både blitt kalt motelaboratorium og verdens beste cheap-chic butikk, og kjendiser sverger til kjeden. Stilikonet Kate Moss fikk sin egen kolleksjon her i våres, og i dag, 7. september, kommer høstkolleksjonen. Kjeden har kommet til våre naboland, Danmark og Sverige.

Besøk top shops side her

Abercrombie and fitch
Denne amerikanske giganten åpnet i våres sin første butikk i London. I flere uker etterpå var det kø til langt ut på gaten, og folk fra hele Europa kom for å handle. Butikken minner mer om et utested enn klesbutikk, både på belysningen, den høye musikken og de pene menneskene som jobber der. Ingen tvil om at utseendet var en viktig del da de ansatte mennesker. Stilen er klassisk amerikansk collegestil. Særlig hettegenserne og jakkene er å anbefale.

Besøk Abercrombies side her

Pull and bear
Denne billigkjeden bør du se etter hvis du skal til Spania. Siden starten i 1991 har den vokst til 400 butikker i 27 land. Kjeden eies av Inditex-gruppen, som står for andre velkjente butikker som Zara og Masimo Dutti. Lillebror Pull and bear står for nøytrale men moteinspirerte klær til god pris, men fortsatt med kvalitet. Her har de spesielt mye kult til gutta.

Besøk Pull and bears side her

Primark
Engelske Primark var lenge kjent for harry joggedresser for den engelske arbeiderklassen, men har de siste årene bygget opp et nytt image. Primark er ramme på å kopiere den siste moten, og hvis en kjendis har gått med noe kult tar det ikke lang tid før det er på plass i butikken. Der Primark først og fremst slår konkurrentene ned i støvlene, er når det kommer til pris. Her kan du få kjoler, bukser, jakker og selv kåper til rundt 100-lappen. T-skjorter og topper kan du få for et par pund, det samme gjelder smykker, vesker, solbriller og skjerf. Primark åpnet en stor butikk i Londons Oxford Street i våres.

Besøk Primarks side her

Les mer om mote her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere