*Nettavisen* Nyheter.

Byderby i Vallhall

Fredag varmer Vålerengas juniorlag opp til Carnegie Elite Tournament når Lyn er motstander i Vallhall.

12.01.12 10:55

Kampstart i Vallhall fredag er 16.30 for juniorlaget som slo Stabæk hele 5-0 da treningskampsesongen ble innledet forrige helg. Monir Benmossa (2), Shåresh Ahmadi, Mathias Blårud og Ghayas Zahid scoret målene.

- Vi var veldig effektive i begynneslen og ledet 4-0 allerede etter førsteomgang. Gutta viste seg frem og det var veldig mye godt spill. Det som skal kjennetegne Vålerenga-stilen og vår "ramme" var på plass fra start og vi lykkes med mye av det vi har trent på i desember og den første uka i januar, sier Vålerenga-trener Johannes Moesgaard til vif-fotball.no. Moesgaard trente Vålerengas gode G16-lag i fjor, men har i år ansvaret for juniorlaget sammen med Aleksander Olsen.

Brukte hele troppen

Vålerenga startet kampen med en miks av eldre, erfarne juniorspillere og unge nykommere fra guttelaget. Nesten hele troppen fikk sjansen i løpet av kampen.

- Det er fortsatt noen ting som er litt rufsete, men det er helt naturlig på denne tiden av året. Det positive er at vi scorer fire mål før pause og spillerne viste at de var spillesugne. I tillegg kom unggtta inn underveis og viste at de kan prege kamper også på dette nivået.

- I rute

Storseieren mot Stabæk viste at VIF-juniorene er i rute før neste ukes Carnegie Elite Tournament på hjemmebane.

- Stabæk har alltid vært hardtsatsende og har vært gode mot ogg både på gutte- og juniornivå. Denne kampen var sånn sett en veldig god opplevelse for oss. Vi har kommet godt ut av startblokkene i år og håper vi er i gang med noe bra. Det er tidlig i sesongen og det er ikke nå vi skal bli målt, men det er godt å se at gutta er sultne.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.