Byderby på Valle

VIF-damene møter Manglerud Star på Valle på lørdag.

07.05.10 10:05

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Inge Wallumrød/engasjert.net

Etter 1-1 borte mot Haugar og 2-1 hjemme mot Orkla, skal Vålerengas 1. divisjonsdamer ut i Oslo-derby mot Manglerud Star lørdag kl. 16.

-Vi gleder oss veldig til å spille mot Manglerud Star på lørdag. Vi har fått en god start på sesongen, og nå kan jentene senke skuldrene inn mot oppgjøret mot et antatt bedre lag. Ingen forventer at vi skal slå MS som har ligget i toppen av 1.divisjon i mange sesonger, sier spillende trener Cecilie Berg-Hansen.

Manglerud Star har sesongåpnet med 2-2 borte mot Fortuna Ålesund og 3-0 hjemme mot Haugar. Mens Vålerenga rykket opp fra 2. divisjon i fjor, har Manglerud Star spilt i 1. divisjon i flere år.

-MS har imponert meg med uavgjort borte mot Fortuna og en solid 3-0 seier mot Haugar. Vi vet at MS er gode, og vi forventer et kampbilde der de kommer til å føre det meste av spillet. Vi skal demme opp godt bakover, og forhåpentligvis kontre inn noen mål, sier Berg-Hansen.

Rundt 150 tilskuere var vitne til at damene tok årets første seier mot Orkla forrige helg. Men fortsatt har laget mye å gå på.

- Vi merker at vi spiller i en høyere divisjon enn i fjor. Vår defensive struktur er god, men vi har mye å gå på i det offensive spillet. Vi er ydmyke, og vi vet at våre prestasjoner vil variere mer enn i fjor. Forhåpentligvis vil vi våge å bruke ballen mer og finne rytmen utover i sesongen. Vi skal fortsette å jobbe knallhardt i treningsarbeidet, så kommer nok finspillet etter hvert, sier Berg-Hansen.

Kampfakta

Vålerenga- Orkla 2-1 (0-0)
1. divisjon damer, Valle, 2. mai, ca 150 tilskuere

Mål: 1-0 Anna Fjeld (60), 1-1 Orkla (80), 2-1 Kristin Haugstad (88)

Vålerengas lag (4-3-3): Reidun Jensen - Susanne Johnsen, Hilde Ånneland, Hanne Mellingsæter, Silje Kronkvist - Bente Velde (Camilla Stranger 72. min.), Cecilie Berg-Hansen, Ida Nordby (Ida Kristoffersen 46. min.) - Tone Løkås, Marte Libach (Kristin Haugstad 68. min.), Anna Fjeld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.