En lege i Benghazi, som er den nest største byen i Libya beskriver urolighetene i landet som en massakre, melder BBC.

Blodige angrep har blitt rapportert i løpet av helga.

Eskalerte
Demonstrasjonene i Benghazi i Libya eskalerte søndag. Demonstranter skal ha beslaglagt hærens kjøretøy og våpen søndag, melder Al Jazeera.

25 personer skal ha blitt drept i Benghazi under sammenstøtene mellom de militære og demonstrantene.

Les også: Minst 100 drept i Libya

- Minst 200 døde
Sykehusrapporter fra Libya melder at minst 200 personer skal være omkommet etter de fire siste dagers demonstrasjoner. Over 900 mennesker skal være skadde.

Opptøyene har stort sett foregått i den nordlige byen Benghazi og er de best alvorlige demonstrasjonene mot Colonel Gaddaf i som har sittet på makten i 41 år, melder Sky News.

Utestengt
Det har vært vanskelig å dekke hendelsene i det nordafrikanske landet. Utenlandske journalister er utestengt fra landet og internett har vært avstengt.

Uro
I Bahrain fortsatte demonstrasjonene søndag. Hundrevis tilbrakte natten ved Perleplassen i landets hovedstad Manama.

Demonstrantene gjenvant makten lørdag, etter at militære og politi trakk seg ut.

I Yemen ble det søndag avfyrt skudd under demonstrasjoner i hovedstaden Sanaá. Tusenvis av mennesker krevde av president Ali Abdullah Saleh måtte gi fra seg makten etter 32 år.

Demonstrasjonene i Yemen er inne i sin 11. dag søndag.

Bekymret
Barack Obama uttrykte lørdag alvorlig bekymring over det som nå skjer i Libya, Bahrain og Jemen.

Jeg er dypt bekymret over rapportene om vold i Bahrain, Libya og Jemen. USA fordømmer bruk av vold fra myndigheter mot fredelige demonstranter i disse landene og hvor det ellers kan oppstå,.

«USA anmonder regjeringene Bahrain, Libya og Jemen å vise tilbakeholdenhet i å svare på fredelige protester og å respektere rettighetene til sitt folk.», uttalte Obama videre.