RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byfolkets nye luksusdoning

Sist oppdatert:
Urban og velstående? Her er ditt neste kjøretøy.

BÆREVESKE: YikeBike kan legges sammen på femten sekunder.

(LXUS.no) Om du er millionær eller bare litt fin på det, vil du selvsagt ikke bli observert på en Dagsavisen-sykkel mens du suser gjennom byens gater.

Og dersom du synes gullbelagte sykler er for glorete og Chanels segway er for jålete, finnes det nå et nytt miljøvennlig transportmiddel som får deg til å skille deg ut fra mengden.

LES OGSÅ:
Her kan du råkjøre
Supersportsbil med Volvo-motor
Denne bilen tåler alt

YikeBike heter nyvinningen, som ser litt ut som en avansert trehjulssykkel, men doningen er langt kulere enn som så. Med elektrisk motor og sammenleggbar ramme i karbonfiber håper produsentene at YikeBike skal bli den urbane elitens nye transportmiddel.

Enkel transport

YikeBike veier bare ti kilo og kan legges sammen på femten sekunder. Den er utstyrt med elektroniske bremser og et innebygget antiskrens-system.

(Saken fortsetter under bildet.)

Ifølge Luxury Launches koster YikeBike 30.000 kroner, så hvor mange som kommer til å ta seg råd til å være både miljøvennlige og trendy på denne tohjulingen gjenstår å se.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere