Gå til sidens hovedinnhold

Bygård står fortsatt i brann

Brannvesenet jobber fortsatt med å slukke brannen, men det er ikke lenger fare for spredning.

Politiet fikk melding om en brann i Thor Olsens gate i Oslo sentrum klokken 13.42 i formiddag. Alle nødetatene rykket til stedet.

Ved 17.20 tiden opplyser operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen at brannen fortsatt ikke er slukker. Da hadde brannen pågått i over tre og en halv time.

– Brannvesenet jobber fortsatt med å få kontroll, sa Pedersen til Nettavisen.

Omtrent klokken 18.30 kunne politiet imidlertid melde at det fortsatt brenner, men at det ikke lenger er noen spredningsfare på stedet. Området vil være sperret av for trafikk fram til brannen er helt slukket.

Ved 15-tiden kunne Nettavisens reporter på stedet opplyse at politiet ba folk trekke unna stedet, fordi røyken fra brannen ble ansett som farlig og sperringene skulle utvides.

Det jobbes fortsatt på stedet og området kommer til å bli stengt en periode. Brannen vil ikke påvirke kollektivtrafikken, opplyste politiet til Nettavisen.

Brannvesenet i Oslo sier til Nettavisen at brannen ikke har spredd seg til andre bygninger.

Klokken 14.41 meldte politiet at ingen personer skadet, og at tre personer er evakuert.

Politiet meldte om brannen på Twitter: «Leilighet i Oslo sentrum, i Thor Olsens gate 5, står i full fyr, og det er spredning til loftet i bygningen.»

Siste oppdatering fra politiet og brannvesen bekrefter at brannen er under kontroll, men at det fremdeles jobbes med slukningsarbeid i bygården.

Se video hos DittOslo.no.

DittOslo melder at bygården er en såkalt 1890-bygård, som ofte har nedbygde tak med hulrom.

Tips Nettavisen: vaktsjef@nettavisen.no eller SMS TIPS til 2242.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken