RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bygg din egen Boeing

Sist oppdatert:
Har du noen gang hatt lyst til å innrede ditt eget fly? Muligheten er her!

SETEVELGER: Her velger innkjøperne av Boeing-fly mellom et stort utvalg av setetyper. Hvor er massasjestolene, mon tro?

(LXUS.no) Innkjøpere av Boings fly kan nå få et mye bedre inntrykk av hvordan flyets interiør vil bli. Flymaskinprodusenten har laget et «Dreamliner Gallery» som er et showroom der du kan tusle blant ekte flyseter og teste alt fra kaffemaskiner til underholdningssystemer.

Velg og vrak mellom seter i skinn, stoff i ulike farger og finish. I ditt drømmefly vil du kanskje ha et romskip-inspirert fly?

FERDIG: Da er det bare å sende inn bestillingen.

Du har kanskje irritert deg over manglende beinplass, for ikke snakke om albueplass. Sleng inn 1.-klasseseter hele veien. Hva med en egen lounge i krem og uplights med matchende espressomaskin?

Med datasystemet eConfig kan du plotte inn alle dine preferanser og få kjørt ut en 3D-grafikk av alle dine utsøkte interiørvalg. Du kan «virtuelt» gå gjennom flyet ditt for å sjekke at form og farge sitter som det skal.

Husk å legge på ekstra benplass.

Boeing har fokus på miljøvennlige materialer hele veien. Flyet skal jo en gang ende sine dager på en flyplasskirkegård. For å sikre at dine valg er gjennomførbare og hensiktsmessige, vil Boings fremste flyinteriør-eksperter være tilgjengelige på «Dreamliner Gallery».

PLASS: I ditt drømmefly er det ingen som har problemer med å stable på plass håndbagasjen.

Se videoreportasje fra «Dreamliner Gallery»:Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere