RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bygger luksus i krematorie-røyk

Sist oppdatert:
Kjøperne punget ut minst 32.000 kroner kvadraten for luksuskåkene. Ingen fortalte dem om krematorierøyken.

5. mai kan 52 beboere starte innflytting i det snart ferdigstilte byggeprosjektet «Møllegårdene» i Møllendahl i Bergen. Men sommeren i deres nye luksusleiligheter kan bli annerledes enn forventet.

- Jeg har sagt det: Jeg er glad det ikke er meg som skal sitte her og grille på terrassen, sier en av bygningsarbeiderne på bygget til Bergensavisen.

Sammen med kollegene har han opplevd hvor ubehagelig røyken fra nærmest nabo, Møllendal Kapell, kan være. Ifølge arbeiderne kan den sorte røyken som stiger opp fra pipen i krematoriet være spesielt ille når vinden blåser i sørvestlig retning. Og ifølge arbeiderne lukter den ikke spesielt godt heller.

Daglig leder i Stoltz Bolig, Erik Skorve, sier til BA at de ikke visste om krematorierøyken da de solgte luksusleilighetene, og benekter at byggeselskapet bevisst unnlot å fortelle kjøperne om krematorierøyken.

Da boligene ble solgt før byggestart, gikk de for 32.000 kroner kvadraten. Senere økte prisen. Toppleiligheten kostet 4,5 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere